sobota, 4 kwietnia 2015

Wielkanocne faszerowane jajka


















Przygotowania do świąt pełną parą :)
U nas w domu, jest odpowiedni podział obowiązków!
Ja piekę i gotuję, a mąż sprząta ;)


Ostatnio nie mam czasu na nowe wpisy... Ten świąteczny, zamieszczam w biegu, mam nadzieję, że jeszcze się Wam przyda ;)

Dziś mam dla Was szybki, prosty przepis na jajka nadziewane 

Składniki :

6 jajek
250g łososia wędzonego
2 łyżki majonezu
sól, pieprz
łyzka soku z cytryny

Jajka ugotować na twardo
Przekroić na pół , wyjąć żółtka
Żółtka, majonez i poszatkowanego łososia dobrze ze sobą wymieszać 
Dodać sok z cytryny, sól i pieprz do smaku


Smacznego  i WESOŁYCH ŚWIĄT :)




















Brak komentarzy:

Prześlij komentarz